Program


Pszichoteatrum: Társ/as/játék
4

Pszichoteatrum: Társ/as/játék

PSZICHOTEATRUM: TÁRS/AS/JÁTÉK
improvizációs, interaktív pszichológiai játék, párkapcsolati témákról

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: augusztus 12. hétfő, 20:31

A társkeresés és találás nehéz műfaj. Hűség, csalárdság, menjünk vagy maradjunk. Megalkuvás vagy egymáshoz csiszolódás...

Millió kérdés. Mindenki sorsa egy-egy válasz . Nincs jó, nincs rossz. Egyéni helyzetek, döntések vannak. Izgalmas. Mindig. Néha túlzottan is.

Néha fèlsz,hogy talán nem eléggé. És akkor lépsz.

Mi ezen az estén ezzel "játszunk" a nézőkkel közösen, interaktívan.

Minden alkalommal egy úgynevezett " áleset" kapcsán. Ezen az előadáson Szèles Flórával, Takátsy Péterrel és Xantus Barbarával. A terapeuta: Rózsa Ildikó.

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Dzsamgön Kongtrul rinpocse – Vadzsrajógini-beavatás Láma Ole Nydahl meghívására Budapestre látogat Dzsamgön Kongtrul rinpocse, a tibeti buddhizmus Karma Kagyü hagyományának egyik vonaltartója, aki a Gyémánt Út Buddhista Közösség szervezésében szeptember 21-22-én beavatást ad.

Ajánló


A Liliom Produkció új musical bemutatója nem meglepő módon négy negyvenes gyerekkori barátnő (Alíz, Bella, Petra és Laura) viszontagságairól szól,…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!