Program


Produceller Team: "Megemelem A kalapomat" - Ihász Gábor est
5

Produceller Team: "Megemelem A kalapomat" - Ihász Gábor est

Ihász Gábor szívhez szóló szerzeményei 2023. június 19-én 19 órakor a Pécsi Harmadik Színházban csendülnek föl a Produceller Team Ihász Gábor dalaiból összeállított emlékestjén. Koncertjük a Máté Péter és Cserháti Zsuzsa slágereiből szerkesztett nagy sikerű nosztalgiaműsorok folytatása, újabb állomása.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 19. hétfő, 19:00

Produceller Team: "Megemelem A kalapomat"
Ihász Gábor est

Múlnak a gyermekévek; Állj meg, kislány; Elszáll a gondom; Te és én – csupán néhány dal a legismertebbek közül. És velük együtt felsejlik az előadó alakja is: egy bársonyos hangú, mosolygós, barna szemüveges, csinos fiatalember, aki egy szál gitárral a kezében énekel, és érzelmes slágereivel meghódítja közönségét. Ihász Gábor rövidre szabott, negyvenkét évnyi életéből húszat szentelt a zenének, s noha több mint 30 éve már csak a szerzeményei vannak köztünk, ha ezek felcsendülnek, együtt énekeljük vele azokat. A populáris zene jeles képviselője volt. Dalai az élet(é)ről szóltak, bennük a hallgatósága is magára ismerhetett. Ezért is volt, s maradt máig olyan népszerű.

Zenei pályájának alakulásában S. Nagy István, Máté Péter és Szécsi Pál játszott fontos szerepet. Közeli barátja és szerzőtársa, S. Nagy István versére komponált Múlnak a gyermekévek című dalával robbant be a könnyűzene élvonalába 1977-ben. Máté Péterre a példaképeként tekintett, és szívesen dolgozott Malek Miklóssal, Solymos Antallal, Heilig Gáborral, Payer Andrással is; s írt dalt Cserháti Zsuzsának, Zalatnay Saroltának, Aradszky Lászlónak, Delhusa Gjonnak, Katona Klárinak, Korda Györgynek, Koós Jánosnak… Szívhez szóló szerzeményei 2023. június 19-én 19 órakor a Pécsi Harmadik Színházban csendülnek föl a Produceller Team Ihász Gábor dalaiból összeállított emlékestjén. Koncertjük a Máté Péter és Cserháti Zsuzsa slágereiből szerkesztett nagy sikerű nosztalgiaműsorok folytatása, újabb állomása. A másfél órás koncerten a 70-es, 80-as évek népszerű előadójának legismertebb slágereit gyűjtik csokorba. Megemelem a kalapomat című műsorukban Ihász Gábor 16 slágere csendül föl. Nagy öröm számunkra, hogy az est díszvendégeként Ihász Gábor lánya, Adrienn is megtisztel minket a jelenlétével.

Közreműködnek:
Apaceller-Czigola Orsolya - vokál
Szujó Szabina - vokál
Hegedüs Péter - szólóének, akusztikus gitár
Cselinacz Marko - harmonika, darbuka
Madarász Iván - ütőhangszerek
Apaceller Gergely - szólóének, basszusgitár, produkciós vezető
Apaceller Péter - szólóének, vokál, műsorvezetés

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!