Program


PóZdium Talkshow Csonka Andrással

PóZdium Talkshow Csonka Andrással

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 8. hétfő, 17:30

Egy jó hangulatú pódiumbeszélgetés részese lehet az érdeklődő, aki Csonka Andrásról szeretne többet megtudni. Beszélgetőpartnere az ÓMÉK ügyvezetője, Bukovinszky Zsolt. Érdekességek, nevetés, jó hangulat, rövid fellépéssel megspékelve. A 100 éves Olvasó színháztermében garantált az önfeledt szórakozás. Jöjjön, legyen részese Ön is a felejthetetlen élményeknek.

Ajánlatunk


A magyar irodalom egyik legszívbemarkolóbb alkotása felnőtteket, fiatalokat egyaránt megérint. Közös gondolkodásunk és közbeszédünk része lett a grund, amely a miénk, ahogy azt Dés-Geszti csupa érzelem, csupa dallam betétdalában éneklik a szereplők.

Godfrey Reggio, a kísérletező szellemű amerikai rendező 1982-ben készítette el Koyaanisqatsi című filmjét, amely az új iránt fogékony közönség köreiben kultikus alkotássá vált. A cím a hopi indiánok nyelvén annyit jelent: Kizökkent világ - ezzel a címmel forgalmazták a filmet annak idején Magyarországon is.

Két jubileum varázslatos találkozása a Müpa színpadán: a Talamba Ütőegyüttes fennállásának huszonötödik évfordulóját Muszorgszkij idén százötven éves zeneművével, az Egy kiállítás képei című zongoraciklus 21. századra hangolt feldolgozásával ünnepli - az Emerson, Lake & Palmer és Tomita Iszao verziói után így teremtve egy saját változatot a 19. századi remekműből ütőhangszerekre és elektronikára, DJ Bootsie közreműködésével.

Ajánló


10 éves Jubileumi születésnapját ünnepli az Audi Aréna Győrben a KOWALSKY MEG A VEGA zenekarral. Ennek a kerek évfordulónak köszönhetően…

Vajon tisztában vagyunk-e saját szexualitásunkkal? Vagy csak követjük az elvárásokat, melyeket a társadalom, barátaink, partnerünk vagy saját nemünk képviselői támasztanak…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!