Program


PénteK13 - Kocsis Tibor és Zenekara
2

PénteK13 - Kocsis Tibor és Zenekara

Egy különleges férfi, kivételes hanggal, akit a 2011-es X-Faktor szereplése és győzelme során ismert meg az ország. Látszólagos visszafogottsága ellenére két lábbal áll a földön és határozott elképzelése van a világról.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 12. péntek, 19:00

PénteK13
Kocsis Tibor és Zenekara

2011-ben debütált első albuma, Az első X, amelyen a műsorban elhangzott 9 dal és a Győztes dal található. 2013-ban Irány az élet! című dalával és albumával Övé lett Az év pop-dance slágere a Transilvanian Music Awards-on. Új holnap - című szólólemeze megkapta a Szenes Iván Művészeti díjat. 2016-ban pedig a Sztárban Sztár című showban szerepelt, ahol egészen a második helyig jutott. Koncertjeivel azóta is járja az országot, és ez alkalommal Angyalföldön is hallhatjuk kivételes hangján kedvenc világslágereit, valamint saját dalait.

Kocsis Tibor és Zenekara
Ruska Péter – gitár
Gerendás Hanna – zongora
Tarjányi Dávid – dob
Molnár Péter – basszus gitár

A KONCERTEN VALÓ RÉSZVÉTEL SZEMÉLYI ÉS VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY BEMUTATÁSÁHOZ KÖTÖTT!

Ajánlatunk


„Az ok, ami miatt a Szerelmes Shakespeare-t az irodalommal foglalkozó kutatók és kritikusok is élvezetesnek találják, nem más, mint hogy a narratíva nagyon öntudatosan játszik el azokkal az életrajzi fantáziákkal, amelyek az idők során Shakespeare köré épültek.” (Adam Hooks)

Tasnádi IstvánA fajok eredete Nézőművészeti Kft. A színészek improvizációinak felhasználásával írta: Tasnádi István

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a…

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!