Program


PénteK13 – KARINTHY KABARÉ

PénteK13 – KARINTHY KABARÉ

Felolvasószínházi est 90 percben
Előadják: Udvaros Dorottya, Csuja Imre és Hajdú Steve
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 24. péntek, 19:00

Karinthy szerint a kabaréjelenet különleges kis műfajocska, amely örök érvényűen fejezi ki az életet. Egy "cseppecske dráma" csupán, de dráma, mert bármennyire mulatságos, sőt röhögtető, komolyan kell venni. Az ő jelenetei, humoreszkjei, kupléi éppen ezért mindmáig aktuálisak. Karinthy úr viselt dolgait a nevetés klasszikusainak jelenetei, humoreszkjei, kupléi idézik fel.

Az előadás durván 100 évet ölel át, melyben Karinthy és kortársai is gondoskodnak a felhőtlen nevetésről.

Zongorán közreműködik: Balázs József
Rendező: Seres Tamás

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Ajánló


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!