Program


Pégazz & l'Hélicon / Ôtrium / Players (FR)

Pégazz & l'Hélicon / Ôtrium / Players (FR)

Ezen a kétrészes koncerten két egyedi hangú francia zenekar mutatkozik be az Opus közönsége előtt, amelyek a Pégazz & l'Hélicon jazzkollektíva égisze alatt alakultak meg.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 18. szombat, 20:00

A Quentin Ghomari trombitás vezette Ôtrium egy következetes úton haladó akusztikus zenekar, nyers és közvetlen hangzással. Tagjai éppúgy képesek hallgatni, mint elemi erővel alkotni, zenéjük ennek köszönhetően telis-tele van dallamokkal, miközben előszeretettel játszik a csenddel is. Hol elgondolkodtató és álomszerű, hol vad és határozott zenei világuk középpontjában a kifejezőkészség, az interakció és a spontaneitás áll.

A Players tagjai régóta játszanak együtt különféle formációkban, ez keltette fel bennük a vágyat egy saját együttes iránt, amelyben főszerepet kaphat a szabadság, a játékosság és a transz bizonyos formája. Az eredeti és alkalmazkodó hangszerelésű „zsebzenekarban” a fúvós és ütős hangszerekhez szintetizátor társul: az elektronika nemcsak változékonyságot biztosít, hanem elképesztően gazdag hangzási lehetőségeket is megnyit a trió előtt.

Közreműködik:

ÔTRIUM:
Quentin Ghomari - trombita
Yoni Zelnik - nagybőgő
Antoine Paganotti - dob
PLAYERS:
 Julien Soro - tenor- és szopránszaxofon, billentyűs hangszerek, pingpongütő
 Stéphan Caracci - vibrafon, billentyűs hangszerek, pingpongütő
Ariel Tessier - dob, pingpongütő

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


Varnus Xaver őszi turnéján egy lenyűgöző tehetségű ifjú hegedűvirtuózzal, a Hollandiában született Bácsy-Schwartz Zoltánnal osztja meg a pódiumot, akivel Bach örökkévalóságot idéző művei mellett Felix Mendelssohn örökszép hegedűversenyét adják majd elő.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!