Program


Páratlan párok: Callas–Kormos

Páratlan párok: Callas–Kormos

Maria Callas – Kormos István
Mindketten 1923-ban születtek és mindketten csupán 1977-ig éltek, de ennél több közös pontot elsőre aligha fedezhetünk fel a legendás díva és a Vackort megteremtő irodalmár pályáján. Talán így is van, majd meglátjuk!


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 14. kedd, 19:00

# Páratlan párok – sorozat

Zeneszerző a táncosnővel, festő a filozófussal, költő az operadívával, író a karmesterrel - csupa szokatlan, meghökkentő és páratlan párosítás. 10x2 párhuzamos életrajz Bősze Ádám és László Ferenc közös, kortárskereső sorozatában.

Ajánlatunk


Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek. Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben.

Az erdőben minden a természet rendje és körforgása szerint zajlik. Ez a nap mégis kicsit más, hiszen kis mókusok születnek. Bár ez is a természet rendje szerint van. De, az egyik kis mókus, Misi, más, mint a többiek, fekete a farkincája.

Ajánló


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!