Program


Pan-Kreátorok / Nevetésterápia

Pan-Kreátorok / Nevetésterápia

Egész estét betöltő, fergeteges szórakoztatása mely, ha keressük múltbéli kötődéseinket, akkor talán leginkább a modern stand-up comedy műfajhoz rendelhető hozzá, de eme három nagy nevettetőnek köszönhetően ez most mégis valamiért másan izgalmasabb, interaktívan figyelemlekötőbb!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 27. szerda, 19:00

PAN-KREÁTOROK
Nevetésterápia

3 kiválóan lenyűgöző, ezerarcú előadó-színművész közvetlen találkozása a nézői rekeszizmokkal!
Andrássy Máté, Horváth Zoltán és Szabó Máté

Eegész estét betöltő, fergeteges szórakoztatása mely, ha keressük múltbéli kötődéseinket, akkor talán leginkább a modern stand-up comedy műfajhoz rendelhető hozzá, de eme három nagy nevettetőnek köszönhetően ez most mégis valamiért másan izgalmasabb, interaktívan figyelemlekötőbb!

Produkció az idei évben elnyerte és 2023 szeptember 07-én, a „Gazdaság Ünnepén”,
az Országház Főrendiházi Üléstermében átvehette az „ÉRTÉK ÉS MINŐSÉG NAGYDÍJAT”.

Itt kérem nincsenek sallangok, nincsenek sablonok!
Az organikus eredeti tehetségen túl, ami a jó színház alapja, nincs itt kérem semmi több klisé, semmi több csomagolás.

Három ember, fekete farmerban, fekete pólóban, fekete háttértakarás előtt, mindezt ráadásul mezítláb, és lám, a 2. óra végére a közönség számára mégis színessé válik a világ!
Újításuk lényegisége így egyáltalán nem a látványban, a jelmezben, a díszlet ötletes megoldásaiban keresendő, hanem eredetiségükben, humorukban, elő-és odaadásukban…

Saját megélt komikus élethelyzetek, velük megtörtént kulisszák mögötti események, szituációk, mindezt fűszerezve régről, nagy színészektől, színészekről fennmaradt anekdotákkal, színpadi sztorik melyeket még senki, soha nem hallott ebben a formában!
Lám, a kedves szívmelengetően nevettető leleplezés bizony történhet így is és nem csak a bulvármédia időnként nem egy alkalommal a tehetséges egyént sértő megközelítésében!

Műsorukból természetesen a zene sem hiányozhat, mindezt Horváth Zoltán pantomim mester mozgásnarrációjával kísérve (nos tisztelt Hölgyeim és Uraim ígérhetjük, hogy ilyet még tényleg soha nem láthattak…)!

A „tesztüzemen” túl vagyunk! A több tucat budapesti teltházas, sikeres előadás után a show országos körturnéra indul, reméljük Önökhöz is elérkezve, hisz a vidámság, legyen az észak, kelet, nyugat, vagy dél, mindenhol egyformán el kél kicsiny hazánkban!

A darab a TBG Pruductionnal való együttműködésben kerül bemutatásra.

Ajánlatunk


A Kossuth- és Liszt-díjas dalszerző előadóművész a legnagyobb örömünkre 60 év óta aktív szereplője a magyar dalkultúrának, és gondosan eltervezett zenetörténelmi tárlatvezetésre készül egy kétrészes nagykoncerten az Erkel Színházban, 2024. október 23-án.

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!