Program


Palotai – Drappier – Argüelles: Sunako (HU/FR/UK)

Palotai – Drappier – Argüelles: Sunako (HU/FR/UK)

A sivatagi blues-hangzással, elektromos gitárokkal, dobokkal, különféle samplerekkel és elektronikus modulokkal operáló trió arra törekszik, hogy meglepje egymást, és egy transz-szerű pulzálásban egyesüljön.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 28. szombat, 20:00

Palotai – Drappier – Argüelles: Sunako (HU/FR/UK)

Közreműködik:
Palotaï Csaba – gitár
Steve Drappier – bariton gitár, elektronika
Steve Argüelles – ütőhangszerek, omnichord

A magyar gitáros, Palotai Csaba és a brit dobos, Steve Argüelles eddig két albumot rögzítettek a BMC Records égisze alatt: a 2019-ben Rémi Sciuto szaxofonos közreműködésével készült Antiquity című korongot, majd a 2021-ben megjelent, Bartók Mikrokozmoszát szabadon kezelő, erősen groove-os, mégis teljesen akusztikus, Cabane Perchée című duólemezt. Ezúttal a sokoldalú gitárost és nagybőgőst, Simon Drappier-t hívták meg társnak zenei kalandjukba, aki játszott többek között a tekintélyes francia IRCAM-mel, a Cabaret Contemporain techno-együttessel, valamint tradicionális és barokk zenét játszó párizsi formációkban. A sivatagi blues-hangzással, elektromos gitárokkal, dobokkal, különféle samplerekkel és elektronikus modulokkal operáló trió arra törekszik, hogy meglepje egymást, és egy transz-szerű pulzálásban egyesüljön. A formáció egy japán női névből kölcsönözte elnevezését, mely annyit tesz, a ’homok gyermeke’.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Ajánló


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!