Program


Palóc Divatnap

Palóc Divatnap

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 3. szombat, 17:00

Ezen az egyedülálló eseményen palóc falvaink legkülönlegesebb népviseletei hagyományosan és újragondolt formában lesznek láthatók. A program Csalár Bence ,,A fenntartható divat” című szabadtéri kiállításának megnyitásával indul, majd kezdetét veszi a palóc divatshow. A divatbemutató színpadának vendégei Holland Marcsi és Csalár Bence, a kifutó csillagai pedig az igazi palóc nők lesznek. Az est során nem csupán az autentikus viseletekkel találkozhatnak az érdeklődők, hanem modern formában is láthatják a csodálatos palóc ruhadarabokat. A bemutató Horányi Juli és zenekara élő koncertjével zárul. Végül a látogatók egy Palóc Party keretén belül ünnepelhetik meg az első Palóc Divatnapot.

Menetrend: 

17:00 Csalár Bence „A fenntartható divat” című kiállítása

 

18:00 Divatbemutató és Horányi Juli koncert, majd Palóc Party

Ajánlatunk


Andrew Lloyd Webber csodálatos műve a Biblia legszebb, drámai fordulatokban leggazdagabb történetén, a József legendán, illetve Thomas Mann tetralógiáján alapul.

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Ajánló


Liszt, Bartók, cimbalom, zongora és pantomim az Európai Hidakon.

Kultikus történet a legkisebbekben lakozó erőről, a barátságról és a világ megváltoztatásáról a lehető legegyszerűbb, de nagyszerűbb megoldásokkal...

Seregi László / Aram Iljics Hacsaturján SPARTACUS Balett három felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!