Program


Orientale Lumen – Húsvét – A Szent Efrém Férfikar koncertje

Orientale Lumen – Húsvét – A Szent Efrém Férfikar koncertje

A Szent Efrém Férfikar 2011 óta rendezi meg Orientale lumen-sorozatát, ahol meghívott vendégeikkel a keleti szakrális zene különleges hagyományát és nyugati párhuzamait mutatják be a közönségnek. Húsvéthétfői koncertjükön a szenvedéstörténet állomásainak és a feltámadás örömének rendkívül sokszínű zenei megfogalmazásait vonultatják fel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 10. hétfő, 19:30

Orientale lumen, azaz a Kelet világossága – a sorozatcím II. János Pál pápa apostoli levelére utal, melyben a keleti kereszténység hagyományainak fontosságára hívta fel a figyelmet. Egy olyan hagyomány fontosságára, amely szerves része a keresztény kultúrának. Az elmúlt évadokban a Szent Efrém Férfikar vendégművészként a keleti kereszténység zenéjének legautentikusabb tolmácsolóit csábította Magyarországra, és a legkiválóbb magyar előadókkal állt egy színpadon. Most Bolyki Sára lesz a vendégük, aki népzenei, világzenei és jazzprojekteknek egyaránt elhivatott énekesnője.

Közreműködik: Bolyki Sára

Művészeti vezetők: Bubnó Tamás és Bubnó Lőrinc

Ajánlatunk


A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

Ajánló


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!