Program


OperaTour - ANGOL/ENG - II.

OperaTour - ANGOL/ENG - II.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek.
Jegyár: 9000 Ft
Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 21. vasárnap, 15:01

Állandó túrák:

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek.
Jegyár: 9000 Ft
Magyar nyelvű vezetés esetén, jegyár: 5000 Ft

Jegyvásárlásra jegypénztárainkban vagy online van lehetőség. Az állandó túrákra a jegyvásárlás egy héttel korábban lehetséges. A vezetés az előcsarnokból indul, a részvétel 3 éves kor alatt díjmentes.

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét az alábbiakra:

A csoportok maximum 30 fős létszámmal indulnak.
Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Ebben az esetben a túra a közönség számára eddig felfedezetlen útvonallal bővül. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

A jegyár tartalmazza a túra végén megtekinthető rövid koncertet az OPERA szólistáinak tolmácsolásában. A belépőjegy birtokában a túra során a fényképezés vaku és állvány használata nélkül engedélyezett. A felvételek kizárólag személyes célokra használhatók, kereskedelmi forgalomba nem hozhatók.

Privát túrák:

Privát túra minimum 15 fő fizetése esetén igényelhető mindennap 9:00–13:00 között vagy az állandó időponthoz csatlakozva külön vezetővel.
Idegen nyelvű privát túra: 5500 Ft / fő (koncerthez csatlakozva), 4000 Ft / fő (koncert nélkül)
Magyar nyelvű privát túra: 3500 Ft / fő (koncerthez csatlakozva), 3000 Ft / fő (koncert nélkül)

Privát túrákhoz koncert külön is igényelhető 45.000 Ft / koncert áron.

PRIVÁT TÚRÁRA REGISZTRÁCIÓS IGÉNYÉT IDE KATTINTVA JELEZHETI.

További információ:

hétfő-péntek 10:00-17:00 
e-mail: tour@opera.hu
telefon: +36 30 781 2630

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!