Program


Nosztalgia bérlet:Petőfi 200– Rékasi Károly

Nosztalgia bérlet:Petőfi 200– Rékasi Károly

Petőfi 200 – Rékasi Károly műsora

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 18. hétfő, 15:00

Az előadás Petőfi Sándor: Útirajzok c. naplójára támaszkodik, ez adja a produkció gerincét.  Leveleit barátjához, Kerényi Frigyeshez írta, ám azokat soha nem küldte el a címzettnek, így váltak ezek fiktív írásokká. A levelek közben elhangzó versek pedig akár ismerősek is lehetnek a hallgatóság számára, hiszen életünk során számtalanszor találkozhatunk kiváló költőnk gondolataival. Egy évnyi országjárás, besűrítve egy órába, élőzenés kísérettel, hiszen az előadás szerves része a történetet alátámasztó, az adott hely hangulatát idéző audio-vizuális betétek sora, valamint a Zeneakadémián diplomázott Somlai Valéria zongoraművésznő élő zongorajátéka is.

Műsoridő: 60 perc

Ajánlatunk


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Akár egy Agatha Christie krimi a Szex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új krimi-vígjátéka egy izgalmas, egész estés kikapcsolódást kínál a krimi és humor kedvelőinek.

Ajánló


A finom erotikával fűszerezett keserédes történet a századforduló Kolozsvárjának egyik jelentős intézményébe, a Gerendás házként elhíresült bordélyba kalauzolja a nézőt.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!