Program


Nosztalgia bérlet:Molnár Ferenc:Játék a kastélyban

Nosztalgia bérlet:Molnár Ferenc:Játék a kastélyban

Molnár Ferenc: Játék a kastélyban

A Körúti Színház előadása.

Jegytípusok


4 000 Ft
Bal oldal, Jobb oldal

Aktuális előadások 

A bájos történet főszereplője három rejtélyes szmokingos úr. Turai és Gál ünnepelt írók, akik vendégségbe érkeznek egy olasz kastélyba az éjszaka közepén. Velük van még a fiatal Ádám, a zeneszerző, aki a két író felfedezettje. Szerelme, Annie az ünnepelt primadonna, a közös darabjuk főszereplőjének érkezésére várnak. Ám a lány erről nem tud, őt épp az egyik régi szerelme köti le, akivel az éjszaka félreérthető szituációba bonyolódik, sajnos ezt Ádám és a két író ki is hallgatja. Vajon ez a kis léha megingás megbocsátható? Molnár Ferenc örök, olyan, mint a jó whisky. Darabjai nem öregszenek, csupán érnek, hiszen amiről Molnár ír, az maga a nagybetűs élet, a lét: könnyű játék és egyben nehéz gond. 

Szereplők: Turai: Szabó Kristóf, Gál: Straub Dezső, Annie: Malik Édua, Ádám: Ráhm Dániel, Almády: Oroszi Tamás, Lakáj: Galambos Zoltán, Titkár: Mak Dominik

Rendezte: Galambos Zoltán

Műsoridő: 160 perc szünettel

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Akár egy Agatha Christie krimi a Szex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!