Program


Nemzeti Lovas Színház: HERCULES

Nemzeti Lovas Színház: HERCULES

A sümegi nyári programkavalkád egyik kiemelt programja, a Nemzeti Lovas Színház: HERCULES című előadása lesz 2023. július 16-án!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 16. vasárnap, 20:00

Nemzeti Lovas Színház: HERCULES
(esőnap: július 17.)

A Nemzeti Lovas Színház új családi mese musicalje, nemcsak a gyermekeket szólítja meg, hiszen az egész családnak remek szórakozást nyújt a pazar látványvilággal megspékelt történet, ami a címszereplő 6 próbáját mutatja be sok-sok kalanddal. A félisteni alakja mellett főhősünk emberi mivoltát is példázza a mese, beszél szerelemről, családról és önmagunk megismeréséről, elfogadásáról – sok-sok humorral fűszerezve. És természetesen a lovak ezúttal is főszerepet kapnak.

Szereplők:
Herkules.......................... Pintér Tibor
Philoktétész..................... Mohácsi Márk
Megara............................ Ilyés Jenifer
Hádész............................ Gazdik Dávid
Zeusz.............................. Bencze Sándor
Héra................................ Papadimitriu Athina
Herki............................... Sipos Balázs Gyula

Fontos infok:
- Az előadás szabadtéren, a Lovagi Arénában kerül megtartásra. Az esti kezdés miatt javasoljuk, hogy hozzon magával hosszú ruhát és a tökéletes kényelem érdekében ülőpárnát, esetleg plédet!
- A korábbi évek tapasztalatai alapján a helyek hamar elfogynak, így javasoljuk, hogy jegyét elővételben vásárolja meg, hogy biztosan részt vehessen majd az előadáson!

Ajánlatunk


Kőszegi Imre mindig jó időben van. Decemberben tölti be 80. életévét. És persze zenésztársai mindig számíthatnak kifogástalan lüktetésű kíséretére. A Magyar Jazz Szövetség második elnöke kifogyhatatlan energiájú művész.

Számít-e a múzsa csókja, és egyáltalán mi az? Honnan és hogyan jön a zene, a szöveg, és minden, amit nem a „józan ész” hoz létre, de ami nélkül az életnek semmi értelme?

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék…

Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!