Program


Nem vagyok, csak mások látnak
5

Nem vagyok, csak mások látnak

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 31. kedd, 19:30

Színházi kísérlet József Attilával - az Osonó színházműhely vendégjátéka

Az elhangzó szövegek nem (csak) lírai alkotások, hanem a jelen időben, ürügyként ujjá születő gondolatok, hogy közösen kísérletet tegyünk egy személyes találkozásra Attilával. Engedjünk a színház varázsának és hagyjuk, hogy a megteremtett igazság által születhessen meg bennünk a Pillanat. Felejtsünk el minden ismert sort és szót, hogy közösen fedezhessük fel újra, hogy vajon mi járhatott Attila fejben, amikor tollat ragadott. Vajon hogyan rezdült a lelke? Miért alakult a sorsa úgy, ahogy alakult? És sorsa befejeztével az út végére ért? Vagy még mindig halad valahonnan valahová?

Előadja: Mucha Oszkár
Rendező: Fazakas Misi

Az előadás hossza: 1 óra 45 perc

"Nem vágta el a vonat; nem vágták ki a nyelvemet sem.” (J.A.)

"Az előadás, illetve ez a tolmácsolás nagyon kinyitotta számomra József Attila személyiségét." (néző)

"Én kimondottan nem szerettem ezeket a József Attila verseket, mert nem tudtam hova tenni őket, de most sokkal személyesebbé váltak. Az előadásotokkal közelebb kerültek hozzám ezek a szövegek." (tantermi előadás diák-nézője)

"Nagyon személyesnek éreztem az előadást. Annyira jó volt, hogy körbe ültünk és ez az egész nekünk szólt, megszólított!" (néző)

"Ha nem rólatok van szó, nem is jövök el, mert nem szeretem az egyéni előadásokat. De ez csodálatos volt!" (néző)

Ajánlatunk


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Ajánló


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!