Program


Nádasdy Néptáncgála 05.20

Nádasdy Néptáncgála 05.20

A Nádasdy Kálmán Művészeti Iskola néptáncszakának évzáró gála műsora.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 20. szombat, 15:00

Nádasdy Néptáncgála

„Az anya a lányát nem magának tartja…” A látványos, ünnepi gála műsor végigvezet minket a XX. század első felében még meglévő, vidéki élet különböző állomásain, a kisgyermekkortól a lakodalomig. Az előadásban részt vesz a néptánc tanszak több mint 100 növendéke.

Zene: Balog Edina és zenekara
Ének: Vizi Adrienn

Viseletek: Seresné Vizi Bernadett
Oktatók: Vizi Adrienn, Szabó Gábor, Vizi Tibor
Az előadást rendezte: Vizi Tibor

Ajánlatunk


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!