Program


Mutdance: Bemut
2

Mutdance: Bemut

Az előadás, mely a BEMUT címet kapta a MUTDANCE társulat legikonikusabb koreográfiáit vonultatja fel. A műsor ötvözi a társulat korábbi és legújabb munkáit, melyben a közös nevező a rájuk jellemző egyedi mozgásvilág és koreográfia.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 15. csütörtök, 19:00

Az előadás három önálló részből áll, melyben 14 hölgy táncos lép színpadra.

1. rész.

Revealing Breath II (a teremtés alapja)
Kim Young-hee eredeti koreográfiája

Ahogy a cím is sugallja, ez a mű a „légzésre”, a minden mozgás mögött meghúzódó életerőre összpontosít. Ez a repertoár egyik legreprezentatívabb darabja, amely felfedi a társulat egyedi táncos tulajdonságait és jellegét.
Ez a koreográfia a buddhista szertartástánc szellemiségére épül. A mentális intuíciók fizikai mozgásokká alakítását célzó speciális tréningen keresztül a mozgás feltárja a közönség előtt a táncos belső világát.
Az alkotás alapja egy alacsonyabb szintről kezdődik, ahol a táncosok teste és lelke egyaránt ellazul. A légzés révén a mozgás középső szintre emelkedik, végül a tánc egy magasabb, spirális mozgásokat generál, amelyeken keresztül a táncosok belső ereje felfelé áramlik, átölelve az univerzum szellemeit.

2. rész

101%
Kim JungA koreográfiája

A „101%” a táncon keresztül az extrém szenvedélyek és vágyak megtestesülését kívánja kifejezni, amelyet az ég egy elérhetetlen pontja felé irányuló vertikális vonzalom képvisel. Ebben az értelemben a táncot lazán a görög Ikarosz mítosza ihlette, amint az égő nap felé emelkedik.
Térfogalmakban kifejezve a táncosok fokozatosan gyűjtik össze az energiát a talajból, a talpukon és a térdükön keresztül, ezáltal energiát építenek fel a testben. Leginkább a mellkasban rögzítik és koncentrálják az energiát, majd a dinamikus mozgások szekvenciális mintáin keresztül elküldik és szétszórják a térben.

3. rész

A válaszom
Kim Young-hee eredeti koreográfiája

Kim Young-hee egyik korai művének modernista rekreációja, amely a művész belső világát mutatja be tánc formájában, melyet a „Miért táncolunk?” kérdés ihlette.
Bár régóta táncolunk, és számos színpadon számos előadást mutattunk be, továbbra is ugyanazt a sürgető kérdést tesszük fel magunknak, mintha először történt volna. Mindig úgy tűnik, hogy a válasz kéznél van, de a jelentés minden alkalommal elkerüli. És még ebben a pillanatban is, amelyben táncolunk, továbbra is keresünk... Az én Válaszom a tánc bensőséges és mély motivációját igyekszik kifejezni a táncosok állandóan változó mozgásain keresztül.
Az elefántcsont ruhák hagyományos papírból készülnek, hogy a kopott koreai népi ruhák érzetét keltsék.

Ajánlatunk


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!