Program


Muskátli Kabaré
8

Muskátli Kabaré

Muskátli Kabaré
Tréfa, nóta, anekdota, szellemes derű. Berky Lili-Gózon Gyula.



 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. január 30. vasárnap, 15:00

1919. januárjának utolsó hetében Budapest utcáin Major Henrik ötletes plakátját ragasztgatták: egy kis masamódlány hatalmas kalapdobozt tartott a kezében, belőle a megnyíló új kabaré műsorát bámuló hölgyek és urak bámészkodtak ki. Az ötlet eredeti volt, mint ahogy találó a színház fölé akasztott cégtábla is:

Muskátli Kabaré.

Talán kissé furcsán hangzik első pillantásra egy kabaré mellett. De a muskátli szónak egyéni íze van, kedves, meleg, szerény, színes, élénk, amilyennek alapítói, Gózon Gyula és Berky Lili megálmodták.

Muskátli Kabaré.

Emlékek úszkálnak benne, parfümillat, nótafoszlányok, szerelmes suttogás, hajnali búcsúszavak…

Muskátli Kabaré.

Tréfa, nóta, anekdota, szellemes derű. Berky Lili-Gózon Gyula.

A derűs összeállítás korabeli napilapok, folyóiratok részleteiből, Buday Dénes, Kálmán Imre, Zerkovicz, Szirmai, Kacsóh Pongrácz muzsikáival, Gábor Andor, Nagy Endre, Harsányi Zsolt, Békeffy szellemesen tréfás szövegeiből, Berky Lili és Gózon Gyula humoros/zamatos történeteivel kerekedik egésszé.

Az előadás hossza 70 perc szünet nélkül!

Ajánlatunk


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!