Program


Műselyemlány - Tisza Teátrum

Műselyemlány - Tisza Teátrum

- egy német női sors -

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 19. péntek, 20:00

Műselyemlány

1930-as évek, vészjósló idők, Berlin. Doris gépírónőként dolgozik egy ügyvédi irodában és közben arról álmodozik, hogy nagy flanc lesz belőle. A mindenre elszánt lány nem válogat az eszközökben, hogy elérje célját. Sokszor bajba keveredik, szerelmes lesz, elhagyják vagy maga áll tovább, ha szorulni kezd a hurok. De sikerül nagy flanccá válnia, vagy végül mindent elveszít?"

Írta: Irmgard Keun
Fordította: Jenike Sára
Rendezte: Geirun Tino
Játssza: Jenike Sára

Ajánlatunk


„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra. A Grammy-díjas észt-amerikai karmester hasonlóan ínyenc programmal érkezik a BFZ-hez is.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Ajánló


Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Robert Icke: Oidipusz Fordította: Upor László

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!