Program


MOZGÁSTÉR

MOZGÁSTÉR

A jóleső fáradtság, a közösség együtt lélegzése, a diszkrét megmutatkozás öröme, az együttműködés, az instant kialakuló harmonikus viszonyok, a közös építkezés, a másokkal megosztott intimitás, a hitelesség és az elfogadás. Ilyen élményekre számíthat, aki csatlakozik hozzánk.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 5. kedd, 19:30

MOZGÁSTÉR
JUHÁSZ KATA TÁRSULATA

Csak egy tánc. Önfeledt tánc. Afféle kézműves dolog: az benne jó, hogy te csinálod, olyan lesz, amilyenre te sem tervezed. És persze közös tánc: a legfontosabb mindig, hogy kivel meg, hogy hogy táncol. Megnézheted élőben, miközben te is mozogsz, mert egy picit tévétorna is, jócskán kiterjesztve. Izgalmas, utaztatós zenével megspékelve. Annyit ígérhetünk, hogy roppant tanulságos: olyan hatékony, mint a pszichodráma, csak ez szó nélkül megy magától.

A jó ég tudja, mi mindent tanulunk közben magunkról, a másikról… Csak ezt nem tudjuk előre, sőt talán közben sem. Na de utána… A jóleső fáradtság, a közösség együtt lélegzése, a diszkrét megmutatkozás öröme, az együttműködés, az instant kialakuló harmonikus viszonyok, a közös építkezés, a másokkal megosztott intimitás, a hitelesség és az elfogadás. Ilyen élményekre számíthat, aki csatlakozik hozzánk. Mindebben a kiváló táncosok alig több mint játékmesterek, a játék terét bármikor átengedik miközben ők is kapcsolódnak.

Alkotók, közreműködők:
Táncművészek: Asbóth Máté, Eyassu-Vincze Barbara, Szemessy Kinga,
Zeneszerző: Zságer Varga Ákos
Táncszínháznevelési szakember: Szemessy Kinga
Coach konzultáns: Lakatos Máté
Jelmez: Csoma Gabi
Trailer: Ofner Gergely
Koncepció: Lóky Tamás
Koreográfus/rendező: Juhász Kata

Ajánlatunk


Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

A színpadon 22 Re-Production táncművész, a mikrofonoknál 5 kiváló musicalszínész, a mese erősítésére 21 szenzációs Omega-sláger! Főbb szerepekben: Szabó Máté, Sánta László, Füredi Nikolett, Koós Réka, Fésűs Nelly, Lux Ádám, Tóth Sándor, Janik László, Magyar Viktória, valamint a 2023. május 29-i csepeli pünkösdi bemutatótól Kriszta szerepében Kóbor János „Mecky” életműörököse: Kóbor Léna.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!