Program


Modern Art Orchestra feat. Brian Charette
3

Modern Art Orchestra feat. Brian Charette

A Modern Art Orchestra zenei stílusokat áthidaló művészi koncepciója és Brian Charette sokoldalú személyisége izgalmas koncertélményt helyez kilátásba.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 3. vasárnap, 19:30

Modern Art Orchestra feat. Brian Charette

Közreműködik:
Brian Charette – orgona
Modern Art Orchestra
Művészeti vezető: Fekete-Kovács Kornél

Brian Charette orgonista, zongorista és zeneszerző a New Yorki-i jazzélet aktív résztvevője. A számos zenei stílusban jártas muzsikus 19 lemezt jelentetett meg, és olyan emblematikus személyiségekkel dolgozott együtt, mint Joni Mitchell, Chaka Khan, Paul Simon, John Patitucci, vagy Vinnie Colaiuta. Charette emellett a zeneoktatásban is tevékenykedik, illetve olyan folyóiratokban publikál, mint a DownBeat, vagy a The New York City Jazz Record.

A MAO a 2021/22-es szezonban kiemelt hangsúlyt fektet az Art Of Virus művészeire és kapcsolódásaira. Az AOV egy olyan globális zenei kezdeményezés, melyet Fekete-Kovács Kornél indított útjára és mára már a világ valamennyi tájára eljutott. A nemzetközi művészeti együttműködésen alapuló projekt a vírus terjedését és viselkedését szimbolizálja folyamatosan bővülő (mutálódó) kompozíciók formájában. Charette – Fekete-Kovács Kornél megkeresése nyomán – az AOV #4 ág elindítója. A Modern Art Orchestra zenei stílusokat áthidaló művészi koncepciója és Brian Charette sokoldalú személyisége izgalmas koncertélményt helyez kilátásba. Csakúgy, mint a MAO esetében, Charette játékában és hozzáállásában felfedezhetjük a stílusok közötti átjárhatóságot. Az orgonista éppúgy tiszteletben tartja és műveli a klasszikus jazz hagyományait, amennyire kapható a felfedezésre, így ápolva a múlt, a jelen és a jövő értékeit.

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!