Program


MiRock Klub

MiRock Klub

Kapunyitás: 19:30
Jó idő esetén a parkban kerül megrendezésre.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. szeptember 15. péntek, 20:00

MiRock Klub – Breath, Diktátor

Diktátor zenekar 
A zenekar 1986-óta létezik. Sajátos stílusukat animal metalnak keresztelték, mely a hard rock, a klasszikus heavy metal és a punk keveréke. Az alapító Derzsi vezér gitáros-ordibátor mellett, Baly vezér basszer és Levi vezér dobos által alkotott trió mindmáig aktív. Eddig tizenöt lemezük jelent meg.

Breath Zenekar
A Breath zenekar Grunge/Rock stílusban alkotó (Alice in Chains, Pearl Jam) magyar nyelvű saját számokat előadó formáció. 2017-es újraalakulása óta több koncertet is maga mögött tud már a zenekar.


 

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

10 éves Jubileumi születésnapját ünnepli az Audi Aréna Győrben a KOWALSKY MEG A VEGA zenekarral. Ennek a kerek évfordulónak köszönhetően…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!