Program


Minibalett
2

Minibalett

MiniBalett
Szalai Judit táncművésszel
45 perc táncitánci 4 éves kortól gyerekeknek

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 13. szombat, 9:00

A balett mozgásrendszerének segítségével - az életkori sajátosságokat figyelembe véve - az egész testet átmozgató, tánc és jókedv központú foglalkozáson vehetnek részt mindazok, akik úgy döntenek, belekóstolnak kicsit a balettosok világába.

 A 45 perces foglalkozás során a kisgyermekek megismerkedhetnek a klasszikus balett alapjaival is élményszerűen, játékosan emellett pedig a tánc adta örömöt és felszabadultságot is átélhetik a lelkes mini táncművészek.

 

Szalai Judit a Győri Balett magántáncosa elbűvölő személyiségével és vidám feladataival várja a mozogni vágyó balerinákat és balerinokat!

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!