Program


Mikulás bácsi Nagy Varázskönyve

Mikulás bácsi Nagy Varázskönyve

Mikulás bácsi a Nagy Varázskönyvébe vezeti a jó gyerekek névsorát. Krampuszi megpróbálja belevarázsolni a saját nevét, de nagy galibát követ el és minden gyerek neve hirtelen eltűnik. CsiriBirihez, a Fő Varázsmanóhoz fordul segítségért, aki azt tanácsolja: az egyetlen út az őszinteség útja: fel kell keresni Mikulás bácsit és elmesélni mi történt.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 4. vasárnap, 11:00

A két főhös kísérőivé válnak a gyerekek, részesei lesznek a lapozható óriás mesekönyv adta sok kalandnak, míg végül Mikulás bácsihoz érnek. A viszontagságos út során közösen énekelünk, zenélünk, elbábozzunk együtt Szent Miklós eredeti történetét és megbeszéljük az ünnep fontosságát és lényegét: a család, az ajándékozás, az együtt örülés fontosságát. Mikulás bácsi természetesen megbocsát, de elő kell varázsolni az ünnep varázsigéjét, ami nem más, mint a szeretet!

A szeretet a legfontosabb a világon, éltet, gyógyít, átsegít, megóv, vigyáz ránk és egymásra, valamint visszavarázsolja a jó gyerekek névsorát Mikulás bácsi Nagy Varázskönyvébe. Természetesen a varázslat csak akkor működik, ha mindannyian együtt részt veszünk benne! Minden gyermek jó gyerek, Krampuszi neve is bekerül a Nagy Varázskönyvbe, kezdődhet tehát az ajándékosztás!

A program végén a Mikulás szaloncukrot oszt szét a gyerekek között.

A program hossza: kb. 45 perc

Ajánlatunk


A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!