Program


Mézesvölgyi Nyár - Cotton Club Singers - ABBA-JAZZ Koncert

Mézesvölgyi Nyár - Cotton Club Singers - ABBA-JAZZ Koncert

A Mézesvölgyi Nyár mindig kiemelt vidéki helyszíne volt a csapatnak, így egyértelmű volt, hogy a nyári szezon utolsó ABBA Jazz koncert helyszíne Veresegyházon legyen.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. augusztus 26. szombat, 20:30

Veres 1 Színház
Cotton Club Singers - ABBA-JAZZ
Koncert

A Cotton Club Singers 2022-ben 15 év szünet után felélesztette a legsikeresebb koncertshow-ját, az ABBA-JAZZ-t. A Margitszigeti Szabadtéri Színpad által megrendezett koncertre a jegyek hónapokra a koncert dátuma előtt elfogytak, így sajnos rengeteg rajongó lemaradt az eseményről, ezért 2023 január 15-én az új év tiszteletére dupla koncerten megtöltötte ismét a Budapest Kongresszusi Központ nézőterét.

A koncerten fellép az ABBA Jazz lemez négy eredeti énekese Kozma Orsolya, Szűcs Gabriella, Fehér Gábor és László Boldizsár.

A koncertet az együttes egykori, ám ma is méltán elismert Cotton Club Band zenekara kíséri majd.

Ez az este felejthetetlen élményt ígér, ahol élőben hallhatják az ABBA legnagyobb slágereit a világon egyedülálló átiratokban a Mamma Mia-tól a Dancing Queen-ig.

Időben váltsa meg a jegyét, nehogy lemaradjon a nyár zárásának legnagyobb Mézesvölgyi koncertjéről.

A koncertet két részben - szünettel - játsszuk.

Ajánlatunk


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Ajánló


Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!