Program


Mézesvölgyi Nyár - Bródy János Koncert

Mézesvölgyi Nyár - Bródy János Koncert

A nagyszabású előadás műsorán a legendás dalszerző és előadóművész teljes életművének esszenciája szerepel, a régebbi daloktól kezdve a legújabbakig.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. augusztus 12. szombat, 20:30

Bródy János koncert
Veres 1 Színház

Olyan időket élünk, amikor már minden koncertre úgy kell készülni, hogy akár az utolsó alkalom lehet, hogy személyesen találkozzon az alkotó művész és közönsége. Bár a dalok már bizonyították, hogy túlélik a viharos idők hullámait, soha vissza nem térő alkalom, hogy újra lássuk a színpadon a magyar nyelvű rockzene alapító atyját, aki minden megpróbáltatás ellenére is vigaszt nyújt és reményt ad, hogy lesz még egyszer szép a világ.

Ajánlatunk


Urbán András: A hallgatás poétikája a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház vendégjátéka a Kultúrbrigád szervezésében

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

Ajánló


Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy…

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!