Program


MET 2022/2023 - Puts: Az órák

MET 2022/2023 - Puts: Az órák

Élő operaközvetítés a New York-i Metropolitan Operából egy szünettel, 193 perc, 2022
angol nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. január 8. vasárnap, 18:00

Rendező: Phelim McDermott
Vezényel: Yannick Nézet-Séguin
Szereplők: Renée Fleming (Clarissa Vaughan), Kelli O'Hara (Laura Brown), Joyce DiDonato (Virginia Woolf), Kathleen Kim (Barbara/ Mrs. Latch), Sylvia D’Eramo (Kitty/ Vanessa), Denyce Graves (Sally), John Holiday (Man Under Arch/Hotel Clerk), William Burden (Louis), Sean Panikkar (Leonard Wolf), Kyle Ketelsen (Richard), Brandon Cedel (Dan Brown)

Új produkció

Renée Fleming várva-várt visszatérése a Met-be a Pulitzer-díjas zeneszerző, Kevin Puts Az órák című művének világpremierjén lesz látható. Az új opera Michael Cunningham elismert regényéből készült, amelyet Virginia Woolf Mrs. Dalloway című műve ihletett, és 2002-ben Oscar-díjas filmváltozat is készült belőle Meryl Streep, Julianne Moore és Nicole Kidman főszereplésével. Az operapremier szintén sztárparádét hoz: Fleming mellett Kelli O’Hara és Joyce DiDonato lép színpadra a három, különböző korszakokban élő főhősnő szerepében. Puts megrendítő és erőteljes operaváltozatát Phelim McDermott rendezi, és Yannick Nézet-Séguin, a Met zeneigazgatójáa vezényli.

A 2022/23-as MET-évad további közvetítései itt érhetők el>>>

Jegyinformációk

Jegyek kaphatók az Uránia jegypénztárában, online felületén, valamint az Interticket hálózatában.

Belépőjegy: 4900 Ft
Továbbra is van lehetőség 4500 Ft-ért kedvezményes jegy váltásra azoknak, akik az évad legalább öt különböző előadására váltanak jegyet egyszerre.

 

 

Forgalmazó: Cikanek Management

Ajánlatunk


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ajánló


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!