Program


Mesterek Táncai avagy a Táncok Mesterei

Mesterek Táncai avagy a Táncok Mesterei

A Liber Tangótól a Hungária egyvelegig-avagy zenés óévbúcsúztató bolondozások a Daniel Speer Brass együttessel:
Mesterek Táncai, avagy a Táncok Mesterei

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 28. csütörtök, 16:00

Műsoron : Astor Piazzola, Bartók Béla, Kalmár Pál, Duke Ellington, Aram Hacsaturján, Sergio Mendes, Elvis Presley, Fenyő Miklós örökzöldjei. 

Az együttes nem vesz semmit komolyan! Műsorukban a klasszikus zene és a könnyedebb műfaj örökzöldjei- úgy, mint jazz, pop, filmzenék-között nincsen olyan erős határvonal. 

Az öt rézfúvós nemcsak az ismert kvintett formációt bővítette ki egy dobossal, hanem ezáltal a zenei műfajok és stílusok korlátait is, egyedi hangszereléssel, repertoárral, jelmezekkel, mozgással és humorral.

Számos sikeres hazai hangverseny mellett többször turnéztak Ausztriában és Németországban, Szlovákiában. Az együttes szép sikereket ért el Berlinben, Bukarestben, Párizsban, Szófiában, Trierben, valamint Stuttgartban, két alkalommal is. Teltházas előadásai voltak a Magyar Köztársaság Kulturális Intézeteinek koncerttermeiben és szabadtéri fesztiváljain. Sokan láthatták őket TV-show műsorokban, céges rendezvényeken, gasztrofesztiválokon, ifjúsági és térzenei koncerteken.

Beskatulyázni a csapatot nem lehet, de ez perceken belül kiderül. Fogadják szeretettel tematikus műsorukat. Mindenkinek jó szórakozást!

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi…

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!