Program


Mesterek és tanítványok – Bárdosi Ildikó

Mesterek és tanítványok – Bárdosi Ildikó

„Az éneklés a lélek anyanyelve, így minden embernek élnie kell vele, olyan természetességgel, azzal a belső megnyilatkozási vággyal, természetes hangszínnel, ahogyan a beszédben is kifejezi magát.” – vallja Bárdosi Ildikó, a Mesterek és tanítványok koncertsorozat őszi vendége.


 több

Jegytípusok


2 000 Ft - 2 800 Ft
3 jegytípus

Aktuális előadások„Az éneklés a lélek anyanyelve, így minden embernek élnie kell vele, olyan természetességgel, azzal a belső megnyilatkozási vággyal, természetes hangszínnel, ahogyan a beszédben is kifejezi magát.” – vallja Bárdosi Ildikó, a Mesterek és tanítványok koncertsorozat őszi vendége. Az erdélyi Dicsőszentmártonban született népdalénekes előadóművész, etnográfus és pedagógus munkásságának példaképei és iránymutatói azok a „magon kőtt énekesek”, akik megőrizték népdalainkat, áthagyományozták népzenei anyanyelvünket. 1994 óta végez népzenei gyűjtőmunkát, melynek középpontjában szülőföldje hagyományos népzenéje áll. A közel három évtizedre visszanyúló oktatói tevékenységének alapja az élményszerű népdaltanítás, így gyakran szervez kirándulással, koncertekkel egybekötött gyűjtőutakat növendékeinek, hogy élő forrásból is megismerhessék a népdalokat és azok hiteles előadásmódját. Kiváló pedagógiai munkáját – a számos díjon és elismerésen túl – tanítványai kiemelkedő szereplései, versenyeredményei mutatják a legjobban. Az este folyamán tanítványai és barátai közreműködésével ismerhetjük meg Bárdosi Ildikó gazdag zenei életútját.

A program időtartama: ~ 80 perc (1 részben)

Ajánló


HANGOT ADUNK A ZENÉNEK Miklósa Erika operaénekes vendégei: Iván Szandra jazzénekes és Szabó Bence tenor

A funkos/funkys pop-rockban utazó Honeybeast nevéhez számtalan album, illetve sláger fűződik, melyek közül kiemelkedik A legnagyobb hős című 2014-es szerzemény,…

Az író legenda először Magyarországon: beszélgetés Bariccoval

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!