Program


MESETÚRA - A három nyúl

MESETÚRA - A három nyúl

verses erdőjárás nyuszikkal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 11. vasárnap, 10:00

MESETÚRA: A HÁROM NYÚL
A séta időtartama 60 perc.

A Csokonai15 havi rendszerességgel tartott Mesetúrái során felfedezzük a Tizenötödik kerület parkjait, kiserdőit és sétaútvonalait. Ezúttal az erdőben teszünk sétát.Találkozópont: Újpalotai kiserdő – a Parkerdő melletti tisztáson (a parkoló, illetve a Szentmihályi utat átszelő zebra mögött)

Az egyes séták pontos helyszínei és a találkozópontok meghirdetése kapcsán kérjük figyelje a csokonai15.hu weboldalt, illetve azon eseményeinket és a Csokonai15 közösségi média felületét.

A Marica bábszínháza produkciója, Sz. Nagy Mária előadásában.

Ajánlatunk


Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet alakító Molière a színpadon rosszul lesz, és még aznap meghal.

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Ajánló


Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!