Program


Mesélő fák

Mesélő fák

A Jókai-kert fáit ezen a napon az íróval kapcsolatos történetekkel „öltöztetjük fel”, s az érdeklődőket játékos kvízzel egybekötött sétára hívjuk. Jókai mindig is többnek gondolta ember és fa viszonyát puszta gazdálkodásnál.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: július 6. szombat, 10:00

„És most, legvégül hadd szóljak rólatok, leghívebb munkatársaim, segítőim, gyámolítóim: édes szép zöld fáim! akiket ültettem, magjáról neveltem, ojtva idomítottam: égnek emelkedő földi társak. Ti tudjátok, mennyit suttogtatok nekem? mennyi gondolatot hullattatok alá virágjaitokkal? hányszor kerestem nálatok eszmét, felüdülést? mennyi álmot, ábrándot árnyékoltatok be? egész világ üldözése ellen hogy rejtettetek el? szívnek nehéz háborgásait hogy csendesítettétek el? Ha egyszer valaki idejön, azt kérdezni, miért tudtam többet dolgozni nyáron, mint télen, mondjátok el neki, hogy ti is ott voltatok akkor. A szabad természet volt az én sokatírásomnak legfőbb, legmélyebb titka.”
                                                                                                                                    Jókai Mór – Negyven év visszhangja, 1883

A Jókai-kert fáit ezen a napon az íróval kapcsolatos történetekkel „öltöztetjük fel”, s az érdeklődőket játékos kvízzel egybekötött sétára hívjuk. Jókai mindig is többnek gondolta ember és fa viszonyát puszta gazdálkodásnál. Ahogyan ő fogalmazott: „Mi szeretteti meg ezt a földi világot legjobban a halandó emberrel? A kertészet. A virágok, a fák a legjobb kibékítők az emberi lélek és a sors között. Magamon tapasztaltam.”

Kérjük, hogy a program kezdése előtt 10 perccel korábban érkezzenek.

Találkozás: Jókai-kert bejárati kapu (1121 Budapest, Költő u. 21.)
Program időtartama: 1,5 óra
Sétavezető: Kővári Anita, 30/663-4670

A sétát esős időben is megtartjuk. Csak viharos időjárás esetén töröljük a programot, ez esetben a jegy(ek) árát visszatérítjük.

Ajánlatunk


Rideg Sándor INDUL A BAKTERHÁZ (falusi bohózat két részben) Hevesi Sándor Színház

A JimJam csatornán hatalmas sikerrel futó ismeretterjesztő mesesorozat egyfelvonásos színpadi show-val, varázslatos hangulattal és látványelemekkel vár mindenkit, ahol a nevetés garantált!

19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist

Ajánló


Bess Wohl Tony-díjra jelölt darabja megértéssel és humorral beszél a szeretet vad, kiszámíthatatlan és sosem múló természetéről.

Örökzöld vígjátéki témákat boncolgató játék ízig-vérig mai köntösben – a szórakozás elkerülhetetlen. Az előadás érdekessége, hogy a darabot Szente Vajk,…

VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!