Program


Meo Culpa x Zahár Fanni - Electric Lounge

Meo Culpa x Zahár Fanni - Electric Lounge

Meo Culpa évek óta a világzene és az elektronika vegyítésének egyik nagykövete, akinek gyűjtései igen változatosak, de zeneiségének középpontjában mindig az érzelmek és a törzsi hangzások állnak, egyszerre operál progresszív és ősi elemekkel. Kulturális szervezőként számos rendezvény (Ethnotech, Zengető, WaterVibes, Petendi Pajta, Pontoon Live Jam) zenei palettája fűződik a nevéhez és a RadiOzorán futó Sacraticum műsora is rendszeresen hallható.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 20. csütörtök, 20:00

Zahár Fanni korosztályának egyik legismertebb hazai zenésze, akit a világ jazz színtérének számos pontján tartanak számon Berlintől Londonig. Fiatal kora ellenére megszámlálhatatlan producerrel és zenekarral működött már együtt, szinte a vérében van kooperáció. Hamarosan saját szerzeményeit is megjelenteti Zakhorov néven.

Meo Culpa és Fanni nem először lépnek fel közösen, az évek során a Daad fesztivál, a Művészetek Völgye, a Pontoon, a Dürer Kert és a Lupa színpadán is bizonyították már, hogy milyen könnyen tudnak egymásra hangolódni.

Ezúttal kedvenc környezetükben lesznek a Várkert Bazár Neoreneszánsz kertjében, hiszen mindketten szeretnek a szabad ég alatta, mezítláb a fűben játszani.

Esőnap: 2023.július.27.
Tájékoztató eső, rossz időjárás esetére >>>

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Kökény Attila és Rakonczai Viktor 2022-ben újra "egymásra találtak" és elhatározták, hogy közös munkába kezdenek, melynek első nyilvános előadása Debrecenben volt a Református Nagytemplomban.

Ajánló


Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe…

Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három…

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!