Program


MEGMÉRETTETÉS

MEGMÉRETTETÉS

Az M1M Akciócsoport playback improvizációs színházi előadása

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: október 5. szombat, 17:00

Egész életünkben megmérettetünk. Az óvodában, az iskolában, az egyetemen, a munkahelyen. Megmérettetünk egy állásinterjún, és, ha, ott megfeleltünk, akkor az új munkahelyen is. Mustrálnak, hogy mifélék vagyunk. Meg kell felelnünk a férjünknek, a feleségünknek, a gyerekeinknek, az anyósunknak, az apósunknak. És persze meg akarunk felelni saját magunknak is.

Tényleg folyton-folyvást meg kell felelnünk? Hogy elég ügyesek vagyunk, vagy szépek. És néha megmérettetünk és könnyűnek találtatunk.

Az előadás időtartama: 1,5 óra szünet nélkül

Ajánlatunk


Oltári srácok - koncertmusical! Az ország több pontján!

Tegyük fel, hogy megcsalt a férjem – mit teszek én? Sírok, válok, vagy bosszút állok? Lucienne Vatelin tisztességes feleség, esze ágába nem jut megcsalni a férjét – és az elvét tartja mindaddig, amíg a férje őt meg nem csalja. Viszont, ha ez megtörténne, arra is felkészül: talonban tartja a jóképű Babillont, hogy ha kell, legyen kivel bosszút állni… A hülyéje őrült és szerelmes bohózat – tökéletes nevettető kikapcsolódás szerelmeseknek, friss házasoknak, és hűtlenséget tervezőknek. Megszállott nőcsábászok és bosszúálló feleségek a Thália Színház Nagyszínpadán.

Ajánló


1947-et írunk. A világ éppen ocsúdik a borzalmakból. A csodálatos hangú, törékeny énekesnő megrázó gyermekkoron és szerelmi csalódásain túl már…

12 feledhetetlen este két nyáron át, 48 ezer önfeledten kacagó néző – és még koránt sincs vége! Minden idők egyik…

Az őszinte barátság meséje ez. Megmutatja, hogy nem baj, ha valaki értéktelennek tart, másnak talán attól leszel a legszerethetőbb, amit…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!