Program


Mary McDonald: Jesus!

Mary McDonald: Jesus!

Mary McDonald – népszerű amerikai egyházzenész – „Jesus!” című kétrészes musicalszerű oratorikus művének első része „A Messiás eljövetele”, a második „A Messiás feltámadása” címet kapta. Mindkét rész lazán összefűzött tételek sorozata, melyben a szerző különböző nézőpontokból vizsgálja meg a történéseket; érzéseket, benyomásokat fogalmaz meg, mindezt pedig közismert dallamok – karácsonyi dalok, koráldallamok és műzenei részletek – felidézésével teszi.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 6. szombat, 16:00

A Sopronban tervezett előadás különleges vállalkozás, hiszen az eredetileg zongorára és kórusra írott, majd szimfonikus zenekarra hangszerelt darab ezúttal fúvószenekari kísérettel szólal meg. Szilágyi Miklós karnagy neve városunkban nem ismeretlen, hiszen a Fidelissima Vegyeskarral immár nyolcadik éve működnek együtt sikeresen, de Kőszeg két nagy múltú együttesét, a 164 éves Concordia-Barátság Énekegyesületet és a 157 éves Kőszeg Város Fúvószenekarát is vezeti. Az ő fúvószenekari átiratában és az említett három együttes koprodukciójában csendülnek majd fel Sopronban a JÉZUS! hangjai.

 

Az előadás a nagy érdeklődésre való tekintettel még egyszer előadják!

 

Jegyár az egyes előadásokra: 5.000 Ft

Ajánlatunk


A Jóbarátok egyik írójának komédiája rengeteg humorral mutatja be az emberi játszmák változatos és hol vérre menő, hol röhejes természetrajzát.

Csukás István - Bergendy István SÜSÜ, a sárkány kalandjai zenés mesejáték 2 részben

Az Oscar-díjas film alapján készült színpadi változat szórakoztató, szellemes és tiszteletlen tisztelgés Shakespeare zsenialitása előtt. A Szerelmes Shakespeare mesterien ötvözi a tényeket és a fikciót, a tiszta költészetet és a játékos humort.

Ajánló


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!