Program


Magyar Népmese Színház – Az égigérő cseresznyefa című bábelőadás

Magyar Népmese Színház – Az égigérő cseresznyefa című bábelőadás

Szeptember 30-án, Benedek Elek születésnapján ünnepeljük a magyar népmeséket. Ezen a napon minden népmesét szerető gyerek és felnőtt megkülönböztetett tisztelettel fordul mind a magyar, mind más népek meséi felé.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 2. vasárnap, 10:30

A Magyar Népmese Napja alkalmából október 2-án vasárnap délelőtt Az égigérő cseresznyefa című magyar népmesét láthatják érdeklődő kicsik és nagyok a Magyar Népmese Színház előadásában.  

Az égigérő cseresznyefa magyar népmese
Az öreg király betegségéből csak akkor tud kigyógyulni, ha valaki felmászik a kertjében lévő égigérő cseresznyefára és ledob neki egy szem cseresznyét. A számtalan jelentkező közül, csak Szép Jankó, a király kondása jutott fel az égigérő cseresznyefára. Ott lakott gyémánt palotában Tündér Ilona, aki szolgálatába fogadta. Mivel igen megszerették egymást, tán ott is maradt volna örökre, a sárkány azonban elrabolta Tündér Ilonát. Jankó útnak indult hát, hogy kiszabadítsa. Végül mikor dobja le Jankó azt a cseresznyét a fáról, a meséből kiderül.

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Ajánló


Fenyő Miklós – Tasnádi István MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

10 éves Jubileumi születésnapját ünnepli az Audi Aréna Győrben az EDDA zenekarral. Ennek a kerek évfordulónak köszönhetően az Audi Aréna…

A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!