Program


Magda, a Szabó
3

Magda, a Szabó

Minden magyar Magdája, az írónő, a nő, a feleség, a szerelmes asszony; aki rajongó boldogsággal élte életét férje, a szintén író Szobotka Tibor oldalán.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Az előadás a két író művein túli életét mutatja be, olyan kérdésekben nyúlt választ, amiket bárki feltehetne a legendás házaspár kapcsán:
De ki is volt ez a hányattatott sorsú férj, akihez annak halála után is leveleket, naplókat írt? Kik voltak ők, az író házaspár, akiknek az írás volt az életük, de a hírnév csak egyiküket „üldözte”? Ki volt e furcsa Rómeó és Júlia, akik feltételek nélküli szerelmük ellenére gyermektelenül élték le életüket? Lehetett-e teljes az életük, vagy épp így lett teljes, „csak” együtt, mindörökké?

Az előadásban feltárul két regényes életút, egy nagy találkozás, és új ismerőssé válik Szabó Magda, az ember.

Közreműködők
Írta és rendezte: Mészáros Tibor
Játsszák: Krajcsi Nikolette, Mészáros Tibor

Időtartam: 80 perc szünet nélkül

Ajánlatunk


A magyar klasszikus rock történelem három ikonikus zenekara egy este egy helyen, az Edda 50. jubileumi műsorával. Bikini Republic Edda 50. Jubiluemi koncert Egy kihagyhtatalan este a rocklegendákkal és a legnagyobb slágereikkel!

Babaróka 3+ 100 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

A Vincze Tünde rendezte Magic Around Christmas – Karácsonyi Csodashow című műsorunkban nincs lehetetlen! Nincs olyan, ami ne valósulna meg! Ahogy a legnagyobb német költő, Johann Wolfgang von Goethe is írta kétszáz éve: „Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz... fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.”

Ajánló


Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe…

12 feledhetetlen este két nyáron át, 48 ezer önfeledten kacagó néző – és még koránt sincs vége! Minden idők egyik…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!