Program


Ma este megbukunk
6

Ma este megbukunk

Az eredetileg Londonban bemutatott bohózat Angliában és Amerikában is elnyerte az év legjobb vígjátékáért járó díjakat. Nem csoda, hiszen a mértani pontossággal szerkesztett virtuóz bohóctréfák, a kaszkadőrmutatványoknak beillő bravúros akciók garantáltan feledhetetlen estével, önfeledt, rendkívül intenzív szórakozással teszik boldogabb emberekké a kikapcsolódásra vágyókat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 30. szombat, 19:00

Henry Lewis – Jonathan Sayer –Henry Shields: Ma este megbukunk
Rendező: Horváth Illés
Bemutató: 2022. október 22. (szombat) 19 óra

Egy amatőr színjátszó csoport nagy fába vágja a fejszéjét. Egy klasszikus angol krimit készülnek előadni, Gyilkosság a Haversham kastélyban címmel. Nagy nap ez a bemutató a társulatot vezető rendező életében, hisz sikerült olyan csapatot verbuválnia, és olyan darabot találnia, hogy a szereposztás végre tökéletes lehet. A költségvetés kivételesen megengedi, hogy rendes díszlete is legyen a produkciónak. Neki is vágnak boldogan és nagy lendülettel az előadásnak; csakhogy az első másodpercben baki történik. Majd a másodikban. A harmadikban. A negyedikben. Folyamatos és egyre súlyosabb szerencsétlenségek törnek szegény szereplőkre, akik rendületlen bátorsággal küzdenek az elemekkel egy összeomlás felé sodródó előadáson, eltökélve, hogy bármi áron végigjátsszák a darabot, semmi sem állíthatja meg őket! Vagy mégis…?

Ajánlatunk


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Az Özvegy Karnyóné Az előadás során erre is fény derül!

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

Ajánló


Bereczki Zoltán egyszemélyes darabbal jelentkezik a Játékszínben. Amerikai mintára, a nézővel közvetlen párbeszédet folytató, rögtönzésekkel tűzdelt előadást hoz: Dolgok, amikért…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!