Program


M1M - JUBILEUM

M1M - JUBILEUM

A Még 1 Mesét Akciócsoport a hazai improvizációs színjátszás egyik meghatározó társulata. A playback alapú előadásuk az úgynevezett „nem írott” színházi formák közé tartozik, vagyis az előadásnak nincs előre gyártott forgatókönyve, nincsenek előre megírt szövegei és nincsenek előre kiosztott szerepek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 23. szombat, 19:00

JUBILEUM
az M1M alkotócsoport előadása

A témánk ezúttal a Jubileum.
Ez csak ünnep, vagy merengő visszatekintés? Csak a szépre emlékezünk, vagy lehetőség az önvizsgálatra? Mik az ismétlődések, felfele tartó spirál, vagy ördögi kör? Erősödik, vagy gyengül? Maradjon így, vagy ki kell törni belőle? Szép emlék, keservesen kísértő múlt? Csak egyszerűen egy jó sztori!
Mesélj nekünk magadról vagy merülj bele nézőként mások inspiráló történeteibe, amelyeket könnyen a magadénak is érezhetsz...

A Még 1 Mesét Akciócsoport a hazai improvizációs színjátszás egyik meghatározó társulata. A playback alapú előadásuk az úgynevezett „nem írott” színházi formák közé tartozik, vagyis az előadásnak nincs előre gyártott forgatókönyve, nincsenek előre megírt szövegei és nincsenek előre kiosztott szerepek. A színészek és zenészek ebben a műfajban a nézők által mesélt személyes történeteket játsszák el. A történetet – és ami mögötte lehet – rögtönzéssel, előzetes megbeszélés nélkül jelenítik meg.

Szereplők:
Horgosi Lea, Jékey Franciska, Kiss Tamás, Laposa Laura, Madász Laura, Oberth Bettina, Sebestény Tibor, Szűcs István

Ajánlatunk


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Ajánló


Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek…

A magyar irodalom egyik legszívbemarkolóbb alkotása felnőtteket, fiatalokat egyaránt megérint. Közös gondolkodásunk és közbeszédünk része lett a grund, amely a…

Képesek-e arra a hangok, hogy megidézzék egy város látványát, hangulatát, az atmoszférát, amelyet a hely szelleme sugároz? Respighi Róma-triptichonja képes…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!