Program


Loveshake

Loveshake

A formabontó darab egy párkapcsolati történet, amelyben Rezes Judit és Szabó Győző népszerű dalok és izgalmas koreográfiák segítségével mutatják be kapcsolatuk ívét, annak csodáit és nehézségeit. Történeteik saját történetek, megélt, igazi állomások. Az előadás ezért személyes érintettséggel, őszintén és kendőzetlenül mesél nekünk róluk.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: július 27. szombat, 20:30

Az előadás hossza: 80perc

Szünetek száma:Szünet nélkül

Rezes Judit és Szabó Győző igaz története alapján

A formabontó darab egy párkapcsolati történet, amelyben Rezes Judit és Szabó Győző népszerű dalok és izgalmas koreográfiák segítségével mutatják be kapcsolatuk ívét, annak csodáit és nehézségeit. Történeteik saját történetek, megélt, igazi állomások. Az előadás ezért személyes érintettséggel, őszintén és kendőzetlenül mesél nekünk róluk. Valóság és fikció keserédes keveréke a közismert színész pár által megálmodott egyszerre vicces és szívszorító előadás. Szórakoztató, ironikus és gyakran fájdalmas helyzeteket megmutató játék, amelynek történetei egyediek, mégis mindenki számára ismerősek. 

“Van olyan, amikor udvarolok és kápráztatok” (Győző)

“Nekem ő nagyon távolinak tűnt. Mással is táncoltam… másokkal is.” (Judit)

“Ha az igazat mondod, nem kell emlékezned semmire. ” (Mark Twain )

Az előadást a NUBU támogatta. 

Ajánlatunk


Valahol, egy franciaországi nyaralóban Bernard és neje, Jacqueline vendégeket várnak egy kellemesnek ígérkező hétvégére. Az egyik vendég, Bernard legjobb barátja, Robert, aki Jacqueline titkos szeretője. A másik vendég Brigitte, Bernard titkos szeretője. A ház ura feleségének úgy állítja be a dolgot, mintha Brigitte Robert párja lenne..

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Molnár Ferenc azonos című regénye nyomán – zenés játék –

Ajánló


VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!