Program


Lélek és Művészet-Hány féle lehet a szerelem?

Lélek és Művészet-Hány féle lehet a szerelem?

Három képzőművész szerelmén és művein keresztül beszélgetünk arról, ki mit keres a szerelemben, mitől függ, hogy sikerül-e a kapcsolat, mi az, ami korhoz kötött és mi időtlen az érzésben és a kapcsolatainkban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 14. kedd, 18:00

2023.02.14. kedd, 18:00-20:00:
Lélek és Művészet - Hányféle lehet a szerelem?

Kedd esti Beszélgetőkör az Esernyősben
Vezeti: Jankó Judit pszichológus, művészeti író, art coach

Február 14-én a Lélek és Művészet beszélgetőkör is a szerelemről szól. Mi másról? Három képzőművész szerelmén és művein keresztül beszélgetünk arról, ki mit keres a szerelemben, mitől függ, hogy sikerül-e a kapcsolat, mi az, ami korhoz kötött és mi időtlen az érzésben és a kapcsolatainkban. Pierre Bonnard, a "tipikus montmartre-i alak" harmonikus és intim szerelme feleségével Marthaval, Csinszka és Márffy Ödön kapcsolata és a Maria Abramovics és Ulay szenvedélyes, de egyenrangú szerelme adják a kereteket, mi meg hozzátesszük a saját tapasztalatainkat.

Szerelmes művészet

Ajánlatunk


5+ 80 perc, 1 szünettel Bábtechnika: pálcás báb

Szűcs János bank-vezérigazgató kiábrándult könnyelmű életéből, és frissen vásárolt sportautójával szabadságra indul. Indulna. Ha nem találkozna Kovács Verával, a bank aznap felvett alkalmazottjával.

Claude Magnier Oscar vígjáték

Ajánló


Szeretettel várunk minden régi és új érdeklődőt jó hangulatú zenés rendezvényünkre! Hétvégi Randevú az Anonymus Retro Band zenekarral. Jegyek elővételben…

A szereplők neve sokaknak ismerős Mozart talán legkedveltebb operájából, A varázsfuvolából, de hogy ezúttal soha nem látott trükköket és mutatványokat…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!