Program


LATIDOS FLAMENCOS • FlamenCorazónArte Táncszínház

LATIDOS FLAMENCOS • FlamenCorazónArte Táncszínház

A flamenco misztériuma az előadók személyiségében rejlik, hiszen ez a műfaj a lélek szabad szárnyalásáról szól. Szívbemarkoló énekek, szenvedélyes, elegáns, vagy féktelen vad táncok, érzelemdús gitár dallamok és vérpezsdítő ritmusok egysége szuggesztív erővel hatnak. Az energiák átadódnak, egyesülnek, feltöltenek, elvarázsolnak!

Aktuális előadásokLippai Andrea, a FlamenCorazónArte Táncszínház alapító balett- és flamenco táncművésze 1984-ben szerződött a Győri Baletthez, majd ‘90-ben lábsérülése után műfajt váltott. Eddigi, 40 éves színpadi pályafutásának legnagyobb részét, a flamenco hazai megismertetésének szentelte, és megalapította az első magyar flamenco alapú táncszínházat.

„26 éve álmodjuk előadásról előadásra magunkat és közben újabb és újabb élményekkel gazdagodunk. Mai esténk egy könnyed válogatás az elmúlt évek előadásainak táncaiból, melyek más-más érzelmekről szólnak, de minden mozdulattal és hanggal, egy életigenlő, boldog világot teremtünk. Szívünk egyszerre dobban, ha megszólal a flamenco!

Aki eljön e nyár esti előadásunkra, garantáljuk, hogy úgy megy haza, mintha kicserélték volna! Sőt az előadás végén még táncra is perdülhet velünk, ha kedve tartja!”

 

Zene:

 

Barna Rita – ének, palmas

 

Lucio Dominguez – ének, palmas

 

Alex Torres – gitár

 

Tar Gergely – cajon, palmas, ütőhangszerek

 

Tánc:

Achkar Laura, Ajtai Krisztina, Csermák Zsuzsanna, Göltl Evelin, Herendi Zsuzsanna, Lippai Andrea, Szabó Zsófia

 

Fény: Pető József

 

Rendezés, koreográfia: Lippai Andrea Harangozó Gyula-díjas, Magyar Arany Érdemkereszttel kitüntetett táncművész

 

 

 

Ajánló


A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

Helyi érdekű zenés sóműsor az idei karneválszínházi előadásunk Vinnai András tollából és rendezésében.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!