Program


Lash & Grey (SK)

Lash & Grey (SK)

Kristin Lash és Jakob Grey alternatív ének-gitár duója, a Lash & Grey két év alatt két, sztárvendégek közreműködésével fémjelzett albumot adott ki, és szülőhazájuk, Szlovákia mellett Csehországban is elnyerték a legjobb debütáló albumnak, a legjobb kislemeznek és a legjobb albumnak járó elismerést.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 13. szombat, 20:00

A jazzról és a soulról kimunkált sajátos víziójuk azóta viharos gyorsasággal hódította meg a legnevesebb nemzetközi színpadokat, nemsokára pedig Pat Metheny, Herbie Hancock és Mononeon illusztris társaságában találták magukat a Bella Concerts ügynökség művészei között. Útjukat nemcsak a közönség és a kritikusok figyelme, hanem díjak özöne is kíséri. Nem csoda: bár a duó mindkét tagja igen fiatal, zeneiségükben és szuggesztív előadásmódjukban máris kiforrott művészek árnyalatgazdagsága és bűbája köszön vissza. Dalaikban akár a saját életüket is meghökkentő őszinteséggel dolgozzák fel, tág teret hagyva a hallgató értelmezésének, így lelkünk legrejtettebb húrjait képesek megpendíteni.

Közreműködik:

Kristin Lash - ének
Jakob Grey - gitár

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!