Program


LARA FABIAN

LARA FABIAN

Lara Fabian élő koncertje – MVM Dome, Budapest!
Csatlakozz hozzánk 2024. április 30-án, amikor Lara Fabian lenyűgöző showjával elvarázsol minket az MVM Dome-ban, Budapest szívében.  több

Jegytípusok


15 999 Ft - 49 999 Ft
6 jegytípus

Aktuális előadások



Az esemény része a "Je T’aime" világkörüli turnénak, ahol Lara Fabian klasszikusokat idéz fel, és mély érzelmekkel tölti meg a termet. A Koncertpromo és az Art&Culture, a BPM Group közreműködésével, büszkén hozza el ezt az egyedülálló élményt.

Lara Fabian lenyűgöző koncertturnéja Budapestre érkezik

Kapunyitás: 18:30

Kezdés: 20:00

 AA Koncertpromo és az Art&Culture, a BPM Group közreműködésével, büszkén jelenti be, hogy Lara Fabian, a világhírű énekesnő, 2024. április 30-án egy különleges koncertet ad az MVM Dome-ban, Budapest szívében. Az esemény része Lara Fabian "Je T’aime" turnéjának, amely világszerte elbűvöli a közönséget.

Horváth Roland, a Koncertpromo tulajdonosa és ügyvezetője, így nyilatkozott a koncertről: "Rendkívül örülünk, hogy utolsó pillanatban sikerült bekerülnünk Lara Fabian turnéjába. Ez a koncert nem csak egy zenei esemény, hanem egy igazi kulturális élmény lesz mindannyiunk számára, mi pedig nagyon büszkék vagyunk arra, hogy másodjá ra hozhatjuk Magyarországra."

Lara Fabian nemzetközi szinten ünnepelt művész, aki túlmutat egy tipikus popénekesnő határain. Belga-kanadai származása és sokoldalú tehetsége révén hódította meg a világot, több mint 20 millió eladott albummal büszkélkedhet. Az élet és a zene szeretetét több nyelven – köztük olaszul, franciául, angolul és spanyolul – énekli el, amelyek közvetítik bensőséges érzéseit és üzeneteit. Lara inspiráló pályafutása során elnyert több tucat díj és jelölés, valamint különféle világturnék tükrözik zenei sokszínűségét és tartós hatását a popkultúrában.

Ne maradjon le erről a különleges alkalomról, ahol Lara Fabian élőben adja elő klasszikus szerzeményeit, és ahol minden egyes hangjegy mély érzelmekkel rezonál.


 

Ajánló


A funkos/funkys pop-rockban utazó Honeybeast nevéhez számtalan album, illetve sláger fűződik, melyek közül kiemelkedik A legnagyobb hős című 2014-es szerzemény,…

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!