Program


Lakner&Ceglédi: KÜLÖNÓRA - Lakner Zoltán és Ceglédi Zoltán közös estje

Lakner&Ceglédi: KÜLÖNÓRA - Lakner Zoltán és Ceglédi Zoltán közös estje

Dumaszínház est

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 26. hétfő, 19:30

Lakner&Ceglédi: KÜLÖNÓRA
Lakner Zoltán és Ceglédi Zoltán elemzői párosa kilép a YouTube-ról, egyenesen a Dumaszínház színpadára! Új közös estjükben a rendszerváltástól napjainkig veszik sorra a magyarok választásait, sorsunk útelágazódásait, tüntetéseket és kitüntetéseket; terépcsecsőtől a kekváig minden állomást arról, hogy miként jutottunk idáig, merre kéne tovahaladni és addig mit lehet kinevetni. Csúfolódás, pátosz, személyes történetek VOR-zakók és szilikon karkötők társaságában, egy szórakoztató közéleti páros esten.


Az előadást keresleti alapon árazzuk! További tájékoztatásért, kérjük, látogassanak el az ehhez kapcsolódó információs oldalunkra:


Kereslet alapú (dinamikus) árazás GYIK

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!