Program


La Litanie des Cimes
3

La Litanie des Cimes

A formáció a koncertet megelőző napokban egy új lemezt is rögzít a BMC stúdiójában, így a közönség - egyfajta BMC Records előbemutatóként - elsőként hallhatja Clément Janinet legújabb szerzeményeit.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 27. péntek, 20:00

La Litanie des Cimes (FR)

Közreműködik:
Clément Janinet - hegedű, kompozíciók
Elodie Pasquier - klarinét
Bruno Ducret – cselló

A La Litanie des Cimes formáció, melyet Clément Janinet hegedűs hívott életre Elodie Pasquier klarinétos és Bruno Ducret csellista társaságában, hosszú lélegzetvételű témákkal, lassan hömpölygő tempóval és kontemplatív harmóniákkal játszik. A hármasfogaton belül az improvizáció szabadon áramlik és befelé tekint – anélkül, hogy visszafogottá válna. Az ismétlődő témáknak a folyamatosan váltakozó harmóniák adnak új jelentést: mintha izgatott párbeszédeket hallanánk. Bensőséges zűrzavar áll itt szemben a közös kinyilatkoztatással, szándékolt, élénk zenei effektek a melodikus finomsággal. Ezt a sok szempontból nyitott zenét úgy is hallgathatjuk, mintha egy világvége után játszódó film zenéje volna, melyet magas fák tetejéről játszanak.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


elkafkásodás két részben

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajánló


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!