Program


KÖZELEBB - Zenés Kávéházi beszélgetés - Németh Attilával és Serbán Attilával

KÖZELEBB - Zenés Kávéházi beszélgetés - Németh Attilával és Serbán Attilával

A Budapesti Operettszínház folytatja az előző évadban útjára indított "Közelebb" című zenés kávéházi beszélgetés sorozatát, amikor is az Operettszínház legendás alkotói és sztárjai felidézik legszebb emlékeiket, történeteiket a közönség előtt.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 23. péntek, 19:00

Csak egy kis emlék”... – dúdolta egykor mindenki a legendás zeneszerző, Fényes Szabolcs, a Budapesti Operettszínház hajdani igazgatójának slágerét. 

Tavaly ünnepelhettünk az Operettszínház megalapításának 100 éves évfordulóját, s amióta a közkedvelt műfaj állandó otthonra lelt, gondoljanak csak bele, mennyi minden történt a Nagymező utcai falak között!

Néhány valóban elhalványuló, ám mellettük sok-sok világra szóló emlék: pezsgős premierek, zajos sikerek, pazar fogadások, s mellette nap mint nap önfeláldozó, odaadó készülődés az előadásokra, néhány igazán fontos színházi és emberi pillanat... 

A Budapesti Operettszínház folytatja az előző évadban útjára indított Közelebb című zenés kávéházi beszélgetés sorozatát, amikor is az Operettszínház legendás alkotói és sztárjai felidézik legszebb emlékeiket, történeteiket a közönség előtt.

A következő alkalommal Németh Attila és Serbán Attila lesznek Nádasi Veronika vendégei. Vajon melyek azok a személyes és közös élmények, amelyek összekötik a népszerű művészeket? Kiderül február 23-án pénteken 19 órától, a Kálmán Imre Teátrumban. 

Ajánlatunk


A XV. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál győztes produkciói januártól a Fővárosi Nagycirkusz porondján!

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Szeretnénk benneteket meghívni a 2024. március 23-án, szombaton megrendezésre kerülő 3 vetítéses animációs film rendezvényünkre. Találkozhatsz kedvenc videósaiddal is, ott lesz: ZsDav, DoggyAndi, Jánosik Gergő, OwnMcKendry, Sajt32, Rolix, IceBlueBird és Aida Vagyok.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!