Program


KÖZELEBB - Zenés Kávéházi beszélgetés - Németh Attilával és Serbán Attilával

KÖZELEBB - Zenés Kávéházi beszélgetés - Németh Attilával és Serbán Attilával

A Budapesti Operettszínház folytatja az előző évadban útjára indított "Közelebb" című zenés kávéházi beszélgetés sorozatát, amikor is az Operettszínház legendás alkotói és sztárjai felidézik legszebb emlékeiket, történeteiket a közönség előtt.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 23. péntek, 19:00

Csak egy kis emlék”... – dúdolta egykor mindenki a legendás zeneszerző, Fényes Szabolcs, a Budapesti Operettszínház hajdani igazgatójának slágerét. 

Tavaly ünnepelhettünk az Operettszínház megalapításának 100 éves évfordulóját, s amióta a közkedvelt műfaj állandó otthonra lelt, gondoljanak csak bele, mennyi minden történt a Nagymező utcai falak között!

Néhány valóban elhalványuló, ám mellettük sok-sok világra szóló emlék: pezsgős premierek, zajos sikerek, pazar fogadások, s mellette nap mint nap önfeláldozó, odaadó készülődés az előadásokra, néhány igazán fontos színházi és emberi pillanat... 

A Budapesti Operettszínház folytatja az előző évadban útjára indított Közelebb című zenés kávéházi beszélgetés sorozatát, amikor is az Operettszínház legendás alkotói és sztárjai felidézik legszebb emlékeiket, történeteiket a közönség előtt.

A következő alkalommal Németh Attila és Serbán Attila lesznek Nádasi Veronika vendégei. Vajon melyek azok a személyes és közös élmények, amelyek összekötik a népszerű művészeket? Kiderül február 23-án pénteken 19 órától, a Kálmán Imre Teátrumban. 

Ajánlatunk


Új névvel, új helyszínen, de a megszokott, felfokozott, összetett képi és zenei élményt nyújtó formával és minőséggel várjuk közönségünket november végén legendás filmzene koncertjeinken, melyek mindig óriási érdeklődésre tartanak számot, köszönhetően a kiváló filmzenékkel és filmes képi világgal, illetve Hollerung Gábor élvezetes konferálásával és szuggesztív vezényletével összeállított, igazán egyedi koncertélménynek. Ezúttal is a filmzeneirodalom legjavából válogatunk, az örökzöldek mellett a legújabb sikerfilmek zenéit is műsorra tűzve.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!