Program


Kovács Kati Jubileumi Nagykoncert

Kovács Kati Jubileumi Nagykoncert

Nem gondolnánk, hogy Kovács Kati koncertjei elé lehet még írni egyáltalán olyat, amit még nem írtak le róla. Lehet-e olyat írni, ami még jobban felkelti a nagyérdemű érdeklődését iránta?
Nem.
Elég csak közzétenni, hogy Kovács Kati koncert ekkor és ekkor, itt és itt.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 29. szombat, 20:30

Ez a név bárhol, bármikor „eladja” magát, mozdulnak a helyi-, az országban máshol-, vagy külföldön élő rajongók, hogy ott legyenek ezeken a koncerteken, megélve egy olyan több generációs közösségi élményt, amit csak ő tud úgy és odavarázsolni.
És ő minden egyes alkalommal külön - külön készül ezekre a varázslatokra.
Elsőként érkezik a helyszínre - új ruhákkal, új cipőkkel, új ötletekkel áll elő és alig eszik, alig iszik, mert ennyi évnyi rutin után is izgul – és utoljára távozik, mert azokat, akik érte jöttek el, ki kell „szolgálni”. Nem csak a színpadról, hanem azon kívül is: pár kedves szó, aláírás, közös fotó.
Most, hogy immár a második jubileumi turnéját szervezhetjük – a számokat most hagyjuk, úgyis mindenki tudja, de egy hölgy esetében elegánsan mellőzhető - két érzés dúl bennünk.
Az egyik az az ámulaté, hogy mekkora energiával, eleganciával és hanggal és nem utolsósorban humorral áll – a színvonalból semmit nem engedve - évtizedek óta a színpadon.
A másik a megtiszteltetés.
Megtiszteltetés, hogy részesei lehetünk ennek az ünnepnek.
Tiszteljék és ünnepeljék Önök is!

Ajánlatunk


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

A Kossuth-díjas Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója először rendez operettet, méghozzá a világ leghíresebbjét!

Ünnepi a pillanat, vörös szőnyegen vonulhatunk be a Győr Városi Egyetemi Csarnokba október 22-én.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!