Program


KÖKÉNY 50 - Kökény Attila, Rakonczai Viktor és Vendégeik

KÖKÉNY 50 - Kökény Attila, Rakonczai Viktor és Vendégeik

Kökény Attila és Rakonczai Viktor nagyszabású koncerttel készül az MVM DOME-ban megrendezésre kerülő Kökény Attila 50. születésnapi eseményre.
 több

Jegytípusok


16 990 Ft - 34 990 Ft
5 jegytípus

Aktuális előadások



Kökény Attila, Szenes Iván díjas előadóművész, és Rakonczai Viktor, ARTISJUS és EMeRTon-díjas zeneszerző, zenei producer és zongorista az év egyik legnagyobb zenei eseményére készülnek. A két kiváló művész, akik már évek óta sikeresen dolgoznak együtt, 2025. április 12-én nagyszabású koncerttel ünneplik Kökény Attila 50. születésnapját az MVM Dome-ban „Kökény 50” címmel.

Több mint egy évtizede szerves együttműködésben áll Kökény Attila és Rakonczai Viktor. Az általuk létrehozott csodálatos szinergia nemcsak művészi, de emberi szinten is példaértékű. A két tehetséges művész 2011 óta dolgozik együtt, azóta számos slágert és emlékezetes zenei élményt szereztek közönségüknek.

Az Ébredés turné keretén belül egy 14 tagú zenekar kíséretében varázsoltak felejthetetlen zenei élményt a közönségnek. Az elmúlt év során az ország számos pontján megfordultak és elkápráztatták hallgatóságukat.

Az MVM Dome-ban megrendezésre kerülő Kökény 50 koncertet már most érdemes bejelölni a naptárban, mert ez az esemény igazán különleges lesz. A két kiváló előadó olyan vendégeket hív meg közös zenélésre, akik Attila zenei karrierje során meghatározó partnerek voltak, így ez a koncert kötelező program a minőségi magyar zene kedvelőinek!

Ajánló


VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának…

Apollón és Dionüszosz, az idill és féktelen ünnepély: efféle ellentétpárokkal lehetne jellemezni Beethoven két szimfóniáját, a Hatodikat és a Hetediket.…

A Beautiful Confusion ZÓRA váratlan, de intenzív feltűnésének címe is lehetne akár. A kaliforniai születésű és részben ma is Amerikában…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!