Program


Kiskalász Zenekar: Nyuszimotor

Kiskalász Zenekar: Nyuszimotor

2021 októberében jelenik meg a Kiskalász zenekar hatodik albuma, Nyuszimotor címmel. A lemezen 18 dal található, melyek évszakok szerint követik egymást és a saját dalszövegek mellett Kányádi Sándor, Móra Ferenc, Dzsida Jenő és Bartos Erika vers megzenésítéseket is tartalmaz.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. március 27. vasárnap, 11:00

Kiskalász Zenekar: Nyuszimotor

A lemezbemutató koncerten a Nyuszimotor album számunkra legkedvesebb dalai fognak megszólalni. A szülinaposokat köszöntjük a Buli van című dalban, az Üsse kőben megtanuljuk a durci-táncot, közösen kitakarítunk a Takarítós dalban, együtt száguldunk a Nyuszimotoron, megismerhetik a gyerekek Gyula lila nyulát és a Csókai csóka meséjét, és még a nyarat is megidézzük és együtt énekeljük, hogy „Újra nyár van”. Emellett természetesen a korábbi közönség-kedvenc Kiskalász dalok sem maradhatnak ki a repertoárból.

Felhívjuk tisztelt közönségünk figyelmét, hogy az eseményre történő belépés szabályai továbbra is változhatnak a kormányzati intézkedések hatására.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Ajánló


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!